donderdag 11 april 2013

M'n aller-aller-allereerste blog!!

Het is donderdag 11 april 2013 en mijn eerste blog is een feit! Altijd al ben ik een beetje jaloers geweest op de columnisten in de gerenommeerde tijdschriften, hoe is leuk is dat, wekelijks een stukje schrijven over wat je beleeft en/of wat je bezig houdt en dat wordt dan door miljoenen mensen gelezen!! Nou ja, die miljoenen mensen laten vooralsnog nog even op zich wachten, maar 1 is ook een begin :)

Dus zojuist een profiel aangemaakt en bloggen maar!! Maar hoe pak je dat nou aan? Waar ga je over schrijven? Wie is je doelgroep? Tsja, daar heb ik niet eens zo heel erg over nagedacht, ik wil gewoon leuke stukjes schrijven, haha. Misschien is het eerst handig om mezelf eens aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Gineke Steenbergen, ik ben een jonge vrouw van 36 en woon samen met mijn 3 poezebeesten in het mooie Friesland. Ik werk als commercieel assistente, ben barkeepster en zing in een leuke band. Mijn blogs zullen voornamelijk gaan over de kleine dingen des levens, mijn belevenissen op mijn werk, mijn poezebeesten, het nieuws, mode en andere ongein overgoten met een (naar ik hoop) sausje van humor en zelfspot. Oh jee, leg de lat best wel hoog nu, maar dat geeft niet, je moet jezelf blijven prikkelen toch?

Nou ja, mijn eerste blog is een feit! Vanaf vandaag zullen jullie wekelijks op de hoogte gehouden worden van mijn hersenspinsels, ik hoop dat jullie hier veel plezier aan mogen gaan beleven! Mijn volgende blog zal uiterlijk volgende week donderdag weer online staan.

Tot volgende week!!

2 opmerkingen:

  1. leuk! ben benieuwd naar je volgende blog.

    Xx San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey Gien, ook op de Blog ;0) leuk eerste stukje! succes met bloggen :-)

    BeantwoordenVerwijderen