Translate

donderdag 14 november 2013

The feared monster known as "Woman"

Gisteravond zag ik een Facebook bericht voorbij komen  van één van mijn buitenlandse Facebookvrienden. De noodkreet luidde: "Aaaaaa I wil never understand girls!". En één van de reacties was: And if you ever do it means you've leveled up and now must deal with the feared monster known as "Woman", jawel met een Hoofdletter W! My God, zijn wij vrouwen dan echt zo moeilijk te doorgronden? In mijn beleving valt dat allemaal wel wat mee, maar blijkbaar hebben de mannen van Mars toch nogal wat moeite om met ons, vrouwen van Venus, om te gaan.  Hoe komt dat toch? We zijn altijd lief, aardig, begripvol, zorgzaam, nou ja, bijna altijd dan ... 




Maar hoe verander je dan "The feared monster known as "Woman"  in een "sweet little angel"?

Vrouwen hebben eigenlijk maar een hele korte gebruiksaanwijzing:
1. We hebben een beetje TLC (Tender, Loving, Care) nodig, oftewel, een beetje zorg en liefde
2. Je hoeft onze problemen niet op te lossen als we ze aan je spuien, je hoeft alleen maar te luisteren en te zeggen dat alles goed komt (ook als dit niet zo is, het geeft ons een goed gevoel, dus zeg het!)
3 Neem af en toe een bloemetje mee (of geef ons af en toe een kleinigheidje)



That's it guys!! Niet meer, niet minder! Wij vrouwen zijn helemaal niet zo ingewikkeld als het af en toe lijkt. Mijn Facebook vriend klaagde: "Soms zijn jullie zo boos en pissed off zonder enige reden en dat maakt mij weer woest". Uhm, zonder enige reden?? Voor ons kunnen er een hele hoop redenen zijn om boos en pissed-off te raken, echter dit betekend lang niet altijd dat dit met jullie te maken heeft. Een bad-hair-day is al voldoende :) Grijp in zulke gevallen weer terug op de gebruiksaanwijzing en je zult zien dat het werkt. en zo niet dan hebben we altijd Dr. Love Robert ten Brink nog ;) 




3 opmerkingen:

  1. Haha, tuurlijk easy as 1,2,3,......zo simpel. Dat mannen daar nog nooit achter zijn gekomen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. neem je een kleinigheidje mee...denken ze dat je iets verbergt...aaah vrouwen!

    BeantwoordenVerwijderen